Blog

PostNL verhoogt de verzendkosten voor 2020, wat houdt dit in voor de consument?

Ieder jaar verhoogd PostNL de prijzen van post, pakketten en brievenbuspakjes. Dit wordt elk jaar gedaan om mee te kunnen groeien met de inflatie en stijgende onkosten die nodig zijn om de kwaliteit van bezorging mogelijk te maken. Ook voor 2020 zijn de prijzen aangepast. Wat houdt dit in voor de consument, waarom worden deze prijzen verhoogd en hoe gaan deze prijzen eruit zien voor onze klanten? Dat zijn allemaal vragen die wij proberen te beantwoorden in deze blog. (meer…)

Waarom is detailen prijzig? Maar iedere cent dubbel en dwars waard!

Met een variatie van klanten komen er zowel getrainde detailers/autopoetsers bij ons binnen, maar ook beginners die pas zojuist bedacht hebben dat ze beter voor hun voertuig willen gaan zorgen. De getrainde detailers weten dat kwaliteitsproducten wat meer kosten dan goedkope rommel, maar de nieuwe klanten moeten eerst overtuigd worden. Die laatste groep is vooral erg achterdochtig en 'kijkt de kat uit de boom'. Dat geeft niet, onze producten overtuigen iedereen, maar wat toelichting daarbij kan geen kwaad. (meer…)

Wat is een oleophobische coating nou weer? You’ll love it!

Een oleophobische coating... Mooi woord voor galgje en je krijgt er vast extra punten voor met Scrabble, maar wat in hemelsnaam is dat nou weer? Toch kom je er waarschijnlijk dagelijks mee in aanraking en begint het nu pas bekend te worden. Bij CarCareNL vonden we het tijd om er even in te duiken! (meer…)

Zwarte pianolak interieurdelen, schitterend…. zolang er niemand aan komt!

Je hebt net een (vrij) nieuwe auto gekocht, en in het dashboard zitten van die schitterende zwarte pianolak delen. Absolute look van luxe... totdat er iemand aan komt, want voo je het weet zie je alleen nog maar strepen, vegen en krassen hierin. Het lijkt onoplosbaar, maar gelukkig zijn er vaak nog wel opties. Car Care Nederland to the rescue!! (meer…)

Hoe werkt detailen? Hoe lang moet wax hazen? Wat is snowfoam? Vraag het ons!

Voor deze wekelijkse blog gaan we een keer compleet de andere kant op. In plaats van een ellelange tekst over detailing-dingen, gaan we jullie vragen beantwoorden! Deze pagina begint dus heel klein, maar met elke vraag wordt het artikel langer. Alle vragen worden beantwoord, waardoor deze blog een soort "vraag-antwoord" blog gaat worden. Jullie bepalen dus het onderwerp. (meer…)

De eerste wasbeurt na een grote detail beurt

Stel, je hebt je auto net opgehaald bij de detailer. Jouw prachtwagen heeft daar een week gestaan om van top tot teen geperfectioneerd te worden. Het heeft wat gekost, maar die auto ziet er nu absoluut fantastisch uit. Nu, een week later wil je de auto zijn eerste wasbeurt gaan geven, maar hoe pak je dat aan? Wat is er veranderd? (meer…)

De beste coating voor je velgen? Houdt je wielen goed beschermd!

Je velgen schoonhouden kan een lastige taak zijn. Het lijkt wel of het vuil als een magneet aangetrokken wordt, en elke week kun je weer staan schrobben om ze netjes te houden. Dus hoe fijn zou het zijn als het schoonmaken een heel stuk simpeler zou gaan? En je daardoor veel makkelijker die velgen schoon houdt en schoon maakt? (meer…)

Waarom is het lastig om 1 product te geven bij advies?

Klanten vragen ons dagelijks meermaals om advies. Wat is de shampoo die ik moet hebben? Welke klei moet ik hebben? Wat voor wax moet ik kopen? Allerlei vragen die we proberen te beantwoorden op de productpagina, of in onze blogs. Maar tijdens het geven van advies is het moeilijk om 1 product te noemen, wat de klant toch nog voor een keuze zet. Waarom kunnen we zo zelden 1 product noemen als antwoord? Waarom is dit lastig? Wij geven jullie graag wat uitleg bij onze adviezen. (meer…)

Waarom moet je eerst water in een emmer doen en dan pas het reinigingsmiddel?

Misschien heb je het al een keer ergens gelezen. Op een forum, in één van onze blogs of wellicht in een foldertje ofzo: de tip om eerst water in een emmer/fles te doen, en daarna pas het schoonmaakmiddel. Maar weet je ook waarom dit advies gegeven wordt? En heb je het zelf ook al eens getest? (meer…)

Hoevaak moet ik mijn auto wassen?

Je hoort ons spreken over de wekelijkse was, je ziet die jongen in de straat zijn auto zeker om de paar weken wassen terwijl jouw collega's zeggen dat ze hun auto 1x per jaar wassen. Hoe vaak zou je het eigenlijk moeten doen, en hoe vaak is de norm? In onze blog van deze week duiken daar eens lekker in. (meer…)